Flänger runt i världen, detta stopp: Stockholm

Tog en sväng till Sthlm idag för en audition, men främst av allt för att träffa troligtvis min absolut bästa vän Alexandra! Efter audition så tog vi en sväng och satte oss vid båthamnen vid Östermalm och drack islatte och plötsligt red beridna högvakten förbi!

Som ni kan se blåste det även - mitt muffinspapper försökte rymma och håret var hejvilt! Men eftersom jag älskar blåst så var det rätt mysigt.
När det blev för kallt så gick vi vidare till Gamla Stan och tog en lunch på Vapiano :)

Bra nyheter förresten: nu är det bestämt att jag åker till Bad Gastein igen 20-31 maj (kommer fram 23 eftersom det är bussresa)! Jag flänger verkligen runt hela tiden nu: Verbier, London, Edinburgh, hemlig destination, Berlin, Prag, Dresden... Hoppas dessutom på jobb i London från och med Juni till slutet på Augusti.


Extraknäck som målare

Back to work today! Cyklade till Parken Zoo imorse för att hjälpa till och måla och fixa lite i "Ordköping". Fick bland annat måla dessa som ni ser på bilden nedan och även stå på en stor uppblåst hoppkudde och sopa rent.
Fick målarfärg ÖVERALLT! Får fortfarande inte bort färgen från händerna och har till och med färg på ögonlocket och på ena bröstet?!Hejdå tandställning!

Fick besök igår av min bästa fina vän Alexandra! Hon levererade denna 20års present: de supersnygga Marc by Marc Jacobs örhängen som jag kollat länge på. Man märker så väl att hon känner mig bra :) Så kvällen blev fylld av skvaller, vi bastade, hade i en hårmask, drack prosecco med hallon i mina nya champagneskåls-glas och bara myste. Blev även lite popcorn och chokladglass - mums!
Och idag är dagen jag väntat 2 år och 3 månader på: dagen då tandställningen togs av! Så nu går jag runt och ler MASSOR. Om ni tyckte jag log mycket förut så vänta bara ;) Alexandra var med hos tandläkaren och var den första som fick se det nya leendet - känns lite ovant... 

Och dessutom glömde Alexandra kvar en sådan här ansiktsmask så var tvungen att prova ! Man ser ju lite märklig ut men huden känns fin efter så det var säkert bra.Liknande inlägg