Moa Katarina Nilsson

När man blir sjuk och läser kurslitteratur

Jag har blivit sjuk så spenderar dagen i sängen. Ser på Mad Men och läser kurslitteratur som faktiskt är väldigt intressant så gillar faktiskt att läsa den. Känns rofyllt att ligga i sängen och läsa om marknadsföring och storytelling. Rensar hjärnan lite att fokusera på ett ämne och lära sig nya saker istället för att bara oroa sig över allt möjligt som pågår.

För övrigt så har jag rejäl alp-abstinens och hoppas verkligen att jag får jobba lite över jul och nyår. Blir lite rastlös över att stanna på samma ställe för länge men nu blir det i alla fall Madrid och Sverige om två veckor för då har vi lov! Skönt att ha något att se fram emot :)

När man är med på galamiddag med jobbet

Här är några bilder från galamiddagen vi hade med jobbet när högsäsongen tog slut. Väldigt trevlig kväll med härliga människor. Dessutom så uppträdde vi aktörer, vilket var galet skoj!

När man tar en sväng till Västkusten

Ett tecken på att man har haft fullt upp är när man ser att gamla utkast som man egentligen skulle ha publicerat för någon månad sedan ligger kvar.. Så här kommer istället lite minnen från sommaren.
I Göteborg så hälsade jag på min bästis Gabriella. Vi fotade lite vid Röda Sten en dag, gick på universeum, åt thaimat och drack vin samt åt frukost på Kafferosteriet för att nämna några få saker vi hittade på. Dessutom blev jag störtförälskad i en grå kappa som jag tyvärr inte köpte eftersom jag vill att den ska vara mörkare i färgen. Och så köpte jag te i min favoritbutik. Tycker Göteborg är så fint och jag hoppas verkligen jag får bo där någon vacker dag.