Moa Katarina Nilsson

Friyay

Älskar fredagar! 

Fredagskvällar är ju magiska. Har haft en bra dag, klasserna var lite sega men sista klassen när vickade luftakrobatik var riktigt bra och gav så mycket energi! Spontanshoppade även en liten svart klänning utan att ens prova den - men tyckte den var supersnygg. Även på rea på Urban Outfitters så blev tvungen att slå till. Dock var jag sedan tvungen att åka ut långt utanför stan för att hämta ett paket så blev riktigt utmattad efter det. Så blir lite tidig läggdags idag! Imorgon väntar plåtning och plugg. 

Att pusta ut

Idag har varit väldigt uppochner känslomässigt. En stund ville jag gråta, en stund bara sova, skratta, beklaga mig, andas, bita mig i läppen eller bara lägga mig under täcket och försvinna. 

Det är nog lite mycket på gång samtidigt. Dels så fick jag lite dåliga nyheter som jag tog hårdare än jag behövt, dels så fick jag negativa kommentarer angående mitt utseende och dels så är onsdagen vår absolut tyngsta dag och den avslutas med veckans två värsta klasser.

MEN

den här veckan var de två sista klasserna faktiskt rätt okej. På den nästsista klassen fick vi improvisera en och en till Imagine Dragons "Believe" och det gav mig liv. Att bara få improvisera lite och röra sig så som kroppen vill kan ge så otroligt mycket energi. 
Sedan var det dags för Pointe och blev förvånad över att jag kände mig stark och kunde jobba igenom smärtan på ett bra sätt idag! 

Men bäst av allt? Nu när vi har slutat så gick jag ut i kvällsluften och kände regnet mot ansiktet. Alltså regn, hur underbart är inte det? 

Nu ser jag fram emot en dusch och lite kvällsmat. Så väntar en 12.5h dag imorgon också! 

London darling

Så har precis kommit tillbaka till Edinburgh efter en långhelg i London. Och vill bara åka tillbaka! Eftersom plåtningen tog upp nästan hela fredagen kändes det som att jag skulle behövt en dag till för att hinna med allt jag ville göra!


Men hade det underbart ändå.

Gick runt i Covent Garden och kikade i små butiker och lyssnade på den klassiska musiken som en stråkkvartett spelar live på helgerna. 

Satte mig på Caffé Nero och drack kanel-latte och åt croissant med mozzarella och skinka. 

Hittade till Victorias Secret för att köpa massor med fina bhar !

Köpte med vin och macaroons från Laduree för att ha en lugn kväll hemma. 

Såg An American In Paris och hängde sedan på en pub med lite svenska vänner. 

Åt brunch på Bill's i Chiswick och beställde in för mycket mat. Men attans vad god avocado toasten var. 

Köpte fina böcker som handlade om Londons vintagevärld och om tågresor runtom i världen på fantastiska Stanfords.

Promenerade runt längs Themsen mitt i natten och fick nya fina Londonminnen.