Moa Katarina Nilsson

När man blev uppbjuden och fick dansa på scen med Markoolio

Är lite lycklig! Precis haft bästa arbetsdagen på säsongen! Fick vara zebra hela dagen och på söndagar är det konserter så då jobbar man ända till stängning. Idag var det Markoolio som hälsade på och jag och mina kollegor taggade igång publiken och stod och dansade när vi plötligt blev uppbjudna på scen för att dansa med honom!! Tjoho! Han är så grym! Dessutom fick jag dansa med en liten tjej i publiken som tyckte allra mest om zebror så hela dagen har varit toppen!

När man jobbar och Markoolio spelar på scen

Äntligen äntligen (!) får jag jobba som entrédjur på en söndag! Då jobbar man nämligen ända till stängning vid 18 och får möjlighet att vara mer i parken och på nöjet med barnen. Dessutom spelar Markoolio på stora scen idag så hoppas det blir en rolig dag. Eftersom vi numera spelar vår musikal "Jakten på det försvunna bananträdet" så är jag alltid zebra nu och tycker faktiskt om det. Tycker jag lyckats hyfsat med sminkningen så det är lite roligt.

När man går på inflyttningsfest

Igår flyttade min barndomsvän in i sin första lägenhet så det blev självfallet inflyttningsfest ! Riktigt trevligt med trevliga människor. Till och med uppvaknandet och städningen imorse var helt okej trots mild huvudvärk och spilld dricka överallt. Blev lite dans ute också men måste nog säga att det trevligaste var hemma i lägenheten och även att spana ut över ån på väg in till centrum. Så fint här ibland.