Moa Katarina Nilsson

I love boobs
Igår köpte jag ett armband, men inte vilket armband som helst utan att armband som gör lite nytta. Fick se på @dannysaucedo 's instagram att han köpt ett fint "i love boobs"-armband för att stödja Bröstcancerfonden. Det är ett par tjejer som har detta som ett UF-företag och man kan köpa armbanden på deras hemsida: http://www.iloveboobs.se/store
Jag tycker ofta att man sitter hemma och vill hjälpa organisationer såsom just Bröstcancerfonden, men man tar sig aldrig i kragen och faktiskt gör något. Därför tycker jag att det här var ett perfekt tillfälle att kunna göra något litet för en gångs skull. Man kan både stödja en enorm viktig organisation samtidigt som man får ett fint armband som kan påminna en om att man ska hjälpa till när man kan och kan hjälpa en sprida budskapet till andra som kanske också behöver en ursäkt för att hjälpa till de med. 
Inget kan göra allt, men alla kan ju göra något!
 


Söndag igen!
Bild från inatt. Hade ju middagsgäster så det var väldigt trevligt men blev så himla trött att jag la mig på golvet också. Älskar att vila på golvet för jag är lite knasig på det sättet. Ser lite ledsen ut, men är bara trött och i matkoma, fast egentligen väldigt glad - och varm för jag hade massor med kläder på mig :)
Fick presenter från våra middagsgäster teet med! (var egentligen mamma som fick men jag älskar ju te så får smaka eftersom jag är så snäll...) Gillar egentligen inte te med blåbär i men detta var faktiskt riktigt gott eftersom det inte smakade bara blåbär :)
Lyckades även övertala pappa att köpa med sig semlor hem när han kom hem ifrån dalarna! Tjoohoo - semlor!! Och kaffe - gott!

Mamma har även varit och flyttat min mormor så fick lite saker som hon inte kan behålla, så har ÄNTLIGEN fått en dalahäst! Är ju född i Dalarna och pappas sida av släkten är därifrån så har alltid velat ha en. Perfekt liten storlek och klassiskt röd - känner mig nu en riktig dalkulla! Fick även fina långa balhandskar i riktigt skinn - lite smutsiga men det går att åtgärda. Ibland är det tur att man har små händer :)


No pants, no worries - lördag!
No pants, no worries-lördag!
Kändes som om jag idag inte har något alls att göra, inget plugg, inget att oroa mig över eller tänka på. Hade dock fel kom jag precis på eftersom jag visst har plugg till nästa vecka och måste skriva klart ett cv för att söka sommarjobb... Tur att det är en dag imorgon också!
Har alltså mått ganska prima idag! Inte oroat mig så mycket utan bara gått omkring och chillat. Har även en bra hår-dag (självklart eftersom jag inte ska någonstans ...) Fick bekräftelse på reseledarkursen så i maj smäller det!! Har frågat mina lärare och de samtycker till att jag ska få åka iväg så problemen bara försvinner. Läste även ett inlägg på en blogg där bloggerskan nu jobbade i alperna och hade gått samma kurs och hon tyckte den var det roligaste hon gjort så det ska bli riktigt spännande!
Blev ju sådär lagom glad när jag kom på att jag måste plugga imorgon och skriva klart cv. Har också två snuvblåsor i munnen och ont i huvudet på grund av att jag spände tandställningen i förrgår. Men men, drack treo blandat med saft och så är det bara att bita ihop. Tar itu med problemen imorgon för snart ska vi ha middagsgäster! :)
Har kollat på videor på youtube idag, speciellt pewdiepie's videor för de är ju så roliga. Lillebror blir så lycklig när jag kollar på hans videor eftersom jag sällan har koll på något såhär "mainstream". Tydligen är han populärast på youtube - där ser man! Roligast är det när han spelar och svär på svenska, haha. Ganska snygg är han också ;)