Moa Katarina Nilsson

Goda nyheter!
Idag fick jag ett mail där det stod att jag har blivit antagen till en dansskola i Skottland! Är riktigt glad över det men måste kolla upp lite saker innan jag kan acceptera för bland annat så har jag redan skrivit på kontrakt för jobb... Så går det när man inte tror på sig själv och tror att man inte ska komma in! Men kanske går det att lösa! I annat fall är det bara att söka nästa år igen, men är riktigt glad över att ha kommit in i alla fall! Firar med ett glas rosé och bigarråer och ett dopp i poolen !


Mår ju inte sådär jättetoppen idag
Jag mår inte på topp idag. Är glad med helt slut och min kropp gör ont och jag är förkyld och har nog en infektion i kroppen. Vet inte om man jag är jättekänslig mot getingsticket jag fick häromdagen men dåligt mår jag i alla fall. Och bettet har svullnat upp och är rött ... Tänker vara snäll och inte lägga ut bild på det, haha.
Har jobbat ändå idag men när jag kom hem lade jag mig direkt i sängen och drack ett glad treo och vilade. Kollade även på Gilmore Girls, som enligt mig är en av de bästa tv-serierna någonsin! Har tänkt se om alla säsongerna nu så det kommer ta ett tag, men perfekt sysselsättning när man är sjuk :) Saknas bara en kopp te, nudelsoppa och kramar... Och en kopp te går i alla fall att lösa!
Jag kan lätt identifiera mig med "The Gilmore Girls" i flera situationer... ;)

Pussar av Sean Banan
Jobbade till ett idag - trodde jag! Vid fem kunde jag pallra mig hemåt efter att ha jobbat hela dagen och fått pussas lite med Sean Banan - haha! Han var gäst på Parken och jag fick äran att dela ut ett gosedjur som tack efter showen!