Moa Katarina Nilsson

Sista showen och tillbaka till Sverige
Efter showen fick jag den här fina balkongen med helium så promenerade runt med den efter showen och fick "grattis på födelsedagen" från alla på gatan.
Flashdance-outfiten .. Gillar verkligen min leotard!

Monkey hug med min belgiska kompis Melissa.
Är i Sthlm nu och åker till Eskilstuna idag så imorgon börjar jobbet! 


Två klara. Två kvar!
Jag hoppas verkligen att jag är hemma nästa midsommar. Detta var andra året i rad jag inte är i Sverige då jag var i London förra året. Vore trevligt att faktiskt få fira midsommar nästa år! 
Två föreställningen avklarade. Två kvar. Gårkvällens show gick faktiskt riktigt bra så är rätt nöjd för en gångs skull!

Och positiv överraskning: ska vara modell till en svensk fotograf imorgon som tar lite annorlunda bilder så det ska bli kul att se vad vi kan hitta på! Här är inspirationsbilder som fotografen skickade över.


Föreställningsliv = inget liv
Okej så just nu har jag inget liv. Jag andas, äter och lever föreställningar. Äntligen hade vi premiär igår så nu kan jag slappna av en smula i alla fall. Man kan lätt säga att vi är lite slitna, häromdagen hade jag en total breakdown och bara satt och grät och skrattade om vartannat åt ingenting speciellt men det blir nog lätt så efter två och en halv veckas repetitioner 12h per dag och inget ledigt, inte ens helgerna.. Men nu är det midsommar och endast tre, TRE, dagar kvar tills jag flyger hem !!