Moa Katarina Nilsson

Samma bild, olika redigering

Fick tillbaka en utav de tidigare bilderna fast med annorlunda redigering. Kul att se hur känslan kan ändras så mycket. Personligen gillar jag den där färgerna framkommer mer så det hamnar i fokus. Vilken föredrar ni? 

Supersmidigt att ha en syster som varit make up artist

Hade en idé som utgångspunkt för fotograferingen för det är alltid enklare så men det blev allt möjligt. Började med enkla porträtt och provade med glasögon och en hatt som jag inte hade tänkt ha med men som jag råkade få med mig. Samt att vi provade lite mer nakna bilder. Jag har absolut inget emot att fotas toppreds så länge man litar på fotografen och vet att inget publiceras utan mitt godkännande först. Dessutom tycker jag att nakenhet kan tillföra något till konstnärlighet. Ska bli superspännande att se resultatet.   Dock så var det inte alls lätt att få bort sminket, ens med make up remover. Så till passfotot som jag tog igår hade jag fortfarande rosa och blått i mittbenan. Men passfoton blir ju ändå aldrig bra så what the hell! 

Stockholmsvisit

Har som sagt julledigt nu i tre hela veckor! Så otroligt skönt! Trots att jag åkte hem samtidigt som mina föräldrar som hälsar på i Edinburgh för att se julshowen så åkte jag inte med hem till Eskilstuna utan tog ett besök till Stockholm först. Fina stad. Promenerade på strandvägskajen en tidig och kall morgon och åt även frukost med Alexandra. Supermysigt. Men nu är jag hemma i Eskilstuna över jul innan jag åker tillbaka till Stockholm och hinner även med en sväng till Göteborg direkt efter nyår.