Moa Katarina Nilsson

Blev bättre
Dagen blev bästa bättre och bättre. Precis intill bussen kunde man spana in massor med böcker vilket jag självklart gjorde men vände sedan om och gick tillbaka.
Här är den piffiga bussen.
Rätt hyfsad utsikt idag.
Gick förbi London Eye som jag åktförut och blivit åksjuk i så inte igen !
Promenerade fram till Westminster Bridge innan jag gick tillbaka till Waterloo och tog tåget hemåt.
Köpte med mig lite snacks hem och en cosmopolitan. Så väl hemma blev det först att springa rakt in i en kall dusch. Åh så skönt ! Och sedan slå sig ner på divanen medan håret torkade och mumsa på serranoskinka, chokladbollar, nachochips, kokosnöt, te och cosmopolitan. Udda blandning - jag vet ! 
Håller även på att leta boende i Edinburgh och har lite stress i det fast det är lugnt. Hittat ett toppenboende men hon som hyr ut är så tjatig så nästan bara det får mig att vilja tacka nej...
Jag trivs bättre här - vid Themsen
Brick Lane var inte riktigt som jag hade tänkt. Trivdes inte alls i området så promenerade längs gatan och kikade in i en trevlig liten bokaffär och lite vintagebutiker och tog mig sedan till Waterloo. Kommer nog inte åka tillbaka.
Känns mycket bättre att sitta här på Southbank med en frozen yoghurt från SNOG-bussen i en solstol, I SKUGGAN, och njuta av en lätt bris vid Themsen. 29 grader Celsius ute nu om min mobil talar sanning och solen steker. 
Blev en liten original med passionsfrukt som topping.
Funderade tidigare idag på hur gott det varit med en iste men hittade ingen inne på M&S som verkade god. Förstå min lycka när de står och delar ut Lipton iste i flaskor mellan Waterloo och Southbank!
Väldigt fin dag även om det är för varmt för min smak.


Ska promenera omkring lite här vid Themsen en stund och se om jag hittar något kul !
 
Lite för varmt nu
Mycket roligare att äta frukost när man kan piffa till den lite.
Idag är det så varmt att det känns som att man kan bli lite knäpp. 
Försöker klä sig så ovarmt som möjligt och ingen upptempo musik i lurarna så man lurar sig själv att gå för fort. Sitter nu på tuben så nära ett öppet fönster som är möjligt. Det värsta är att det bara ska bli varmare... Var tidigare inne på M&S för att köpa lite lätt lunch i form av kokosnötsbitar, fläderdricka och en banan och fick en komplimang på köpet av kassabiträdet. Han undrade om jag varit ute i solen och syftade på mina rosiga kinder (mitt ansikte tycker det är en bra idé att anta en röd ton när jag blir varm)  men tyckte jag såg vacker och fräsch ut. Tack där ! 
På väg till Brick Lane för att utforska lite så får se vad dagen har att bjuda på !