Moa Katarina Nilsson

Alltså jag orkar inte
Kanske lite väl dramatiskt att jag säger att jag inte orkar längre, men vid vissa små tillfällen är det precis så jag känner. Jag orkar inte pendla, jag orkar inte sova för lite, jag orkar inte känna mig ensam och jag orkar inte känna att jag alltid måste kämpa för att ta mig framåt. Idag har varit en låg dag, vaknade halv fem och åkte hem halv sex, var hemma efter halv åtta efter att ha väntat en halvtimma på bussen i hällregn och inte kunnat hämta ut min biblioteksbok eftersom biblioteket stängde tidigt. Väl hemma kommer jag på att det inte går några tåg imorgon före klockan elva eftersom det är röd dag och det hade jag helt glömt och jag börjar nio imorgon. Det var droppen som fick bägaren att rinna över. Jag bröt ihop på mitt rum i tårar. Sådan tur är så hjälpte mina föräldrar mig att lösa det så jag kan ta mig till skolan imorgon! Sjukt viktigt eftersom vi har genrep och premiär! Riktigt roligt att ha produktionsvecka och nu snart föreställningar, men nu ikväll är jag sliten och trött. Ska duscha nu och sedan sova. Imorgon känns det bättre!
Fick även lite presenter från mamma och pappa så jag överlever Österrike; handduk, kompass, vattentät påse och vattentätt mobilfodral :) 


Kall onsdagsmorgon
Idag är dagen före premiär! Så roligt att få spendera dagen med att repa och ljussätta :) Igår var det dock väldigt kallt i multihallen, där scenen ligger, så jag låg på golvet och frös... Men idag är jag förberedd och har raggsockor med mig! Nu när det börjar bli varmare ute så har jag dock ingen jacka på mig när jag går hemifrån utan bara vår produktionströja som är varm och skön. Blir liite kallt direkt på morgonen, speciellt på tåget när jag ska sova, men idag kom jag på att jag fryser mindre om jag har luvan på mig eftersom då håller jag huvudet varmt! Får börja ha mössa med mig helt enkelt ;)
Igår när jag kom hem gick jag direkt och lade mig i sängen och det var bara Så. Skönt.
Har inhandlat anteckningsblock och en resedagbok inför Österrike nu också - inte många dagar kvar! 
Skiva igår!
Igår hade vi vår studentskiva! Supertrevlig middag och roligaste dansgolvet! Lärarna gjorde lite spex och höll tal och "klassens" delades ut till alla. Jag blev Klassens ballerinakaka, tihi, vilket jag tyckte var jätteroligt :) Väldigt skoj att så många gick in för temat supehjältar vs skurkar och det var inte många dubletter alls. Mamma och pappa var Jokern och Catwoman. Fick sova hos snälla klasskompisar och idag har vi ljuster hela dagen. Liite trött med bara fyra timmars sömn så direkt när jag kommer en blir det dusch+äta+packa kängor+ sömn !