Moa Katarina Nilsson

Trött av kaffe?
Drack en vinter-frapino från espresso house igår när jag var på stan med mamma och blev supertrött efter det. Tror att det beror på kaffet i frapinon för jag blir alltid trött och lugn efter att jag har druckit kaffe... Yep - jag vet att jag är lite märklig. Men kvällen blev väldigt mysig trots att jag var trött så jag var glad ändå!
Satte mig i soffan och såg på lite tv och då frågade pappa min favoritfråga: "Vill du ha lite vin?" Tihi - ja tack!

Hviking lade sig också i soffan bredvid mig så jag kunde inte motstå att ta kort på oss för att vi är så söta...


PlanerArn
Idag har jag suttit hemma och mest planerat. Framtiden, olika outfits och hur resterande vecka ser ut. Skrev klart mitt CV och tog med mig dem till stan och delade ut till olika affärer. Snälla kan inte någon anställa mig?! 
Har ett par olika evenemang att se fram emot i vår faktiskt , allra minst studenten! Jag tycker det är viktigt att ha saker att kunna se fram emot för då blir vardagen lite roligare. Har en app på mobilen där jag skriver in roliga saker som kommer hända och så räknar den ner dagarna tills dess. Den första roliga saken som händer härnäst är en fest som jag ska på imorgon. Den har jag verkligen verkligen sett fram emot! Temat är vitt så har funderat en massa på vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha håret och smink osv. Jag är ett riktigt kontrollfreak så älskar att planera och fixa. Såhär funderade jag möjligtvis att kanske ha håret - fint eller inte?
Har även funderat på sminket, vill nog ha det ganska naturligt men kom på en lite piffig idé som jag kanske kör på. Men är inte riktigt säker än...
Och sist men inte minst!! Jag har kommit på hur man gör den godaste guacamolen NÅGONSIN! Men tänker hålla den hemligheten för mig själv, tihi! Ni får bjuda in mig på taco-kväll så tar jag med mig en skål ;)Yasuragi
Jag åkte på spa i söndags!! Fick en övernattning på Yasuragi Hasseludden när jag fyllde år. Åkte med mamma och hade ett dygns total avslappning!
Man får en sådan här fin morgonrock och tofflor som man även får ta med sig hem efter besöket. Alla som är på spat har på sig sådana här och man har dem överallt man går; till badet, till restaurangen - ja ni förstår. Jag fick nog en lite för stor storlek för jag snubblade på den titt som tätt. Man får även en baddräkt så alla ser likadana ut hela tiden, överallt.
De hade ett sådant där "fisk-spa" på Yasuragi som vi testade. Vi betalade för 20 minuter men fick sitta där i ca 50 min! Behandlingen går alltså ut på att små fiskar äter bort de döda hudcellerna på fötterna. Det kittlas och känns sjukt läskigt först men blir ganska mysigt efter tag! Frös otroligt mycket efter behandlingen dock och saknade min raggsockor som jag dumt nog beslutat att lämna hemma...
Mina små fötter i tofflorna som blev otroligt lena efter behandlingen!
Jag och mamma!
De har så fin inredning på Yasuragi. Det är ju ett japanskt spa så de har japanska grejer och sådana här fina lyktor överallt!
Vi åt sjurätters avsmakningsmeny till middag. Alltså sju olika sorters små rätter som kocken tillagar precis vid bordet. Han var jätteduktig och allt smakade väldigt väldigt gott. Blev förvånad på mig själv att jag åt allt - jag som annars är så himla kräsen...
En av rätterna serverades i ett fint snäckskal!
Här ser man kocken som står precis framför en och lagar mat!
Han flamberade olika saker och då förvarnade han så man kunde få ta kort - han kallade det "instagram-moment" ;)
Det kom fram att jag är en naturbegåvning på att äta med pinnar! Åt till och med ris ett och ett mot slutet av kvällen - go Moa!
På vägen hem gav mamma mig ett semlogram och jag gav henne ett så vi svängde in på Janelings och köpte varsin semla! Mums!