En trött söndag

Tog en välförtjänt sovmorgon imorse innan jag gick runt i min mysiga för stora tshirt och lagade frukost och bara var allmänt gosig en stund. Blev sedan en cykeltur till jobbet där besöks rekord och Samir & Viktor väntade. Fick kämpa lite med träningsvärk ifrån gårdagens poolbad och volleybollspel med kollegorna. Har även blåmärken på händerna från att ha servat åtskilliga gånger haha. Men riktigt kul var det! Och jag var bättre än jag själv trodde!  Vi dansade även under konserten på jobbet och efteråt sjöng vi för gästerna som var på väg hem. Sedan blev det att skynda på för att hinna köpa mat innan tåget skulle ta mig till Göteborg. Inga problem fram till Katrineholm. Där började förseningarna. Till slut var vi uppe i 100 minuter försenat och då kom slutligen tåget. Min mobil hade hunnit dö så fick hoppa på tåget och sätta mig på en ledig plats för att ladda mobilen tillräckligt för att få igång den och kunna se vilken plats jag skulle sitta på. Sitter nu och fryser på plats 11 i vagn 6 och längtar efter att få sova inatt. Bara en timme kvar till ETA.

Yoga under bar himmel

Häromkvällen blev det yoga utomhus i en trädgård här ute på landet. Så mysigt att en yogalärare styrt upp utomhus-sessions helt gratis för folk i området. Hon varierar mellan hatha yoga och andra former så den här gången gjorde vi yinyoga vilket är en av mina favoritformer tillsammans med bikram. Mamma och mammas chef var också med och mammas chefs hund Säpo. Han blir så glad om han får vara i närheten så satt både på och runt sin matte medan hon yogade.Askungen före och efter klänningen

Kolla här! Så exalterad att få visa upp några bilder från senaste plåtningen med Knut Pedersen (aka Capra Pedersen). 

Temat är Essence vs Extravaganza.

Plockade fram mina fina tyllklänningar som äntligen kom till användning. Ser lite ut som Askungen när hon lämnat balen. Men min stora favorit är den första bilden i svartvitt. Har velat ha precis en sådan bild i min portfolio och den här fångade precis det jag ville ha! Knut är en sådan otroligt duktig fotograf! 

Vad tycker ni?