Moa Katarina Nilsson

Då kör vi lite vandring!
Se och häpna; ett inlägg ifrån Österrike!
Såhär fint var mitt hår när vi var i Prag. Hade en härlig nedresa med fint väder och lite (rätt mycket...) shopping! Köpte några klänningar, några tröjor och lite så! 
Och denna vecka så är jag inte utflykt utan ska köra vandring! Så roligt! Så idag gick vi en sväng på ungefär 1.3mil och åt Bauernsalat och drack en Radler! Råkade även bli lite efterrätt... På bilden nedan är mitt härliga vandringsgäng. Dock är manfall att förvänta inför morgondagen då röd grupp är den lite mer avancerade inom den Alpina vandringen.

Vandringskängorna med högre skaft var absolut på!


Och än en gång hemma
Resan började bra med en kaffedejt med en barndomsvän i Malmö!
Under veckan fick jag äntligen ha utflykten till Grossglockner, Österrikes högsta topp på 3797.5m.ö.h . Blev dock åksjuk och även väldigt höjdrädd men utsikten var otroligt fin!

Var väldigt sliten under veckan - sån tur är har jag så fina kollegor att de kommer förbi mitt rum och myser lite ibland :)
Vi hade också ett par lite "senare kvällar" som resulterar i sådan här brunch dagen efter. Vi var väldigt pigga och fräscha...

Pigg och fräsch liten kyckling i Salzkammergut!
På vägen hem blev det en promenad in til Göttingens centrum så jag fick kolla på Gänseliesl också! 


Hemma igen!
Hej igen! Jag lever och blev inte sjuk när jag kom hem denna gång. Hade en rätt hektisk dag igår eftersom det var översvämningar i Malmö vilket gjorde att vi fick åka en annan väg hem då jag fick omboka en massa tåg men det löste sig och 00.27 låg jag i min egen säng hemma i Eskilstuna!
Så idag har jag fixat och donat lite. Och kramat lite på lillebror!
Har varit fantastiskt väder under resan: här kan ni se ett soligt Dresden! Hann även shoppa lite där och är supernöjd med mina reafynd från New Yorker. Köpte bland annat en jättefin blå klänning som jag kanske visar sen ;)


Var ledig måndagen när jag kom ner till Bad Gastein och hade en härlig frukost utomhus vid solen med frukt (melon, ananas och vindruvor), juice och yoghurt :)
Spenderade även den fina lediga dagen på Felsentherme, ett badhus, och låg ute och solade! Brände mig dock...
På onsdagen var det Venedig som gällde och där var det nog ca 35 grader och sol - synd att klaga ;)
Blev även en häftig utflykt till Hohen Werfen med rovfågelshow!

Hade egen utflykt till Salzkammergut på fredagen!
Men var lite ensam... Så en av mina snälla gäster tog en sådan här fin bild på mig när jag blickade ut över Wolfgangsee.