Moa Katarina Nilsson

Maleficent!
Var ju på bio igår och såg Maleficent. Den var toppenfin! Lite rolig, lite romantisk, lite mystisk och lite läskig :) 
Drack även ett glas rosè med mitt biosällskap innan. Efter bion hörde en kompis av sig och undrade om jag ville hänga och sova över där. Blev lite spontant sådär :) Så nu står jag på vännens fotbollsträning i regn och blåst och fryser fingrarna av mig tills han slutar och vi kan gå till bussen. Inte jättekul ibland att det bara går ca fem bussar/dag på helgerna...


Filmmys!
Igår var en ganska chill dag. Uträttade lite ärenden på stan och träffade lite vänner. Blev även en mjukglass med polkaströssel - mums!
På kvällen ville jag se på film och bestämde mig för That Awkward Moment som faktiskt var ganska bra. Lite småkul och romantisk :)
Hade även tänkt se Vampire Academy, men blev så trött så somnade istället. Får se den i helgen kanske för ikväll ska jag nämligen se en annan film på bio!
Nämligen: Maleficent! Har väntat jättelänge på den här. Är en riktig sucker för Disney och fantasy och sånt så det ska bli superkul att äntligen få se den! Och toppenmysigt att gå på bio. Kommer knappt ihåg när jag var på bio senast. Har inte varit där i år i alla fall (det vet jag eftersom det är med på min bucket list 2014).Bloppis!
Precis vårrensat i garderoben och hittade ett par plagg som aldrig används och som bara ligger och tar plats. Så bestämde mig för att starta en bloppis på instagram! Min bloppis heter lillmoasbloppis så det är bara att kika in och se ifall ni hittar något :) Än så länge har jag inte så många plagg där men det uppdateras allt eftersom. Jag möter upp centralt i Stockholm eller i Eskilstuna och kan tänka mig att acceptera byten :)