Moa Katarina Nilsson

Hemma och vänder
Galet dålig på att uppdatera men haft fullt upp med jobbet som är alldeles underbart! Mycket att göra men det är (oftast) roligt! Och kolla "kontorsutsikten":
Nu är jag hemma och ledig idag och imorgon innan jobbet börjar igen på onsdag. Blir att fixa lite ärenden: köpa medicin, växla pengar och lite annat. Råkade få feber igår så det är inte alls kul just nu men det går nog över snart! 
I veckan som jag jobbat har jag i alla fall hunnit med en massa äventyr. Bland annat hälsat på en sådan här fin vän när vi var på promenad:

Dessutom var vi i Venedig där det var högvatten så fick vada igenom San Marco Piazza...
Dessutom har jag ätit sådan himla god mat i veckan bland annat en fantastisk svampsoppa med kantareller som jag längtar galet mycket till att få äta igen. I Venedig blev det dock pasta:

"Och snett fram till höger ser ni Dolomiterna":


Framme!
Inställd utflykt till Grossglockner idag eftersom vädret inte är på vår sida. Så då hinner jag blogga och skriva att jag fortfarande lever ;) Har det jättebra här nere! 
Hittills har jag bland annat:
-Nästan lärt mig namnen på alla bussgäster.
-Köpt en Dirndl! Alltså en österrikisk folkdräkt för tjejer som är en klänning, blus och förkläde. Så himla roligt - ser galet mycket fram emot att få använda den på torsdag och fredag! 
-Varit i Malmö, Berlin, Dresden och Prag där jag aldrig varit förut.
-Ätit en massa god mat. Man får verkligen se upp så man inte bara äter och äter här nere. Det godaste denna vecka var früschoppen som var svampsoppa som man kunde ha en massa kantareller i! Mums!
Bild på reseledar-Moa:
Här är jag och min oerhört snälla och duktiga "lärare" Lina i våra nya dirndls:
Och här är utsikten från fönstret på mitt hotellrum - sjukt lyxigt att få bo på hotell för det får nämligen bara bussguiderna göra!


Malmö - första stoppet
Framme i Malmö! Än så länge är gästerna trevliga och jag har avnjutit en god middag med busschauffören och min kollega! Nu ska jag sova i en galet skön dubbelsäng, helt ensam! Klockan ringer 04.00 imorgon...