Moa Katarina Nilsson

Pizza och djurspaning

Igår kväll var jag på middag på Casa Nostra i Eskilstuna som ligger väldigt fint vid ån. Blev lite prosecco och den godaste getosten jag någonsin smakat! Så rekommenderar verkligen att beställa in en förättstallrik att dela på med ett glas prosecco medan man spanar ut över vattnet. Tog även en pizza son kallade fifty-fifty som var till hälften inbakad och hade prosciutto på men bytte ut ruccolan mot chevre. Så gott! Efter middagen fick vi även en överraskning. Plötsligt kom en bäver simmandes ! Var första gången jag någonsin sett en bäver så blev lite paff. Fick även lite bäver-fakta från en kunnig herre vid bordet bredvid. 


Vilken go stad

Jag gillar verkligen bara Göteborg mer och mer. Igår kväll blev det tapasmiddag på Mañana på Kungshöjd och det var supergott! Åt mina vanliga rätter: halloumiost med tomater, serranoskinka med olivolja och chevre på landbröd med honung. Plus att vi drack en vit sangria som var så otroligt god. Var cava, fläder, mynta och frukt - riktigt somrigt och härlig. Dessutom även godare än den röda de hade. 

Imorse blev det årets första barbenta promenad när jag strosade runt i Göteborg och bara göttade mig i att kunna gå runt i converse, kjol och en top utan att frysa. Tog även årets första mjukglass. Nu har jag vandrat hem till kusinen igen och äter en väldigt sen frukost innan eftermiddagens äventyr. 

Koser mig

Koser mig i Göteborg med norska kompisen Andrea som jag bodde med förra året i Skottland. Så himla mysigt med lite vin mitt på dagen på en lördag. Imorse blev det även en promenad med kusinen till Dahls för att köpa nybakt bröd till frukost. Hur mysigt? Och äntligen fick man äta lite leverpastej igen också haha. Det har varit en craving senaste veckan. Kan knappt förstå hur gött väder det är idag. 25 grader varmt och man går i sommarklänning och solglasögon. Bara njuter!