Puzzel och premiär

Fick spontant för mig att cykla in till stan och sova över hos Judith igårkväll och så blev det! Vi valde mellan att se på film och att puzzla. Det blev puzzel men vi ångrade det valet 5h senare när vi satt och försökte puzzla ihop himlen i motivet till klockan 01.19... alltså påminn mig att undvika himmelmotiv!

Blev även ett jobbpass idag och vi hade ju premiär med musikalen som gick toppenbra! Alltid kul att vara djur. Dock helt slut och trött nu. Det hjälpte inte alls att det var motvind ska vägen hem så var tvungen att stanna flera gånger för att vila lite. Vanligtvis tar det ca 52 min att cykla hem men idag blev det över en timma. Så nu har jag krupit ner i sängen med en bok och här tänker jag stanna resten av kvällen!

Frukost på tåget

Visst är det mysigt att äta frukost på tåg? Det tycker i alla fall jag. Blev en bryggkaffe med mjölk och en ny smoothie från froosh som ska smaka virgin mojito. Den är god men smakar inte så mycket mojito, skulle behövas mer limesmak. Men helt klart duglig som frukost! Spenderade gårkvällen på middag i Stockholm. Åt en nachotallrik på Miss Behave som ligger i Gamla Stan vid Skeppsbrokajen. Blev även ett glas vin och provade deras egen IPA som var väldigt smakrik och god. Supermysigt läge också såklart så hade en fantastisk utsikt över Djurgården och allting däromkring. 


Det blir sällan som man tänkt sig

Jag gillar att planera. Jag gillar även spontana äventyr men de sker oftast på tid som är avsatt till spontana äventyr. De är alltså delvis inplanerade. Om jag fick som jag ville skulle jag planera in det närmsta året till punkt och pricka redan nu. Och jag inser att det kanske låter trist. Och jag kan hålla med om att det blir roligare när livet innehåller överraskningsmoment. Som idag. När jag helt plötsligt fått ett meddelande med jobberbjudande i London. Nu kan jag visserligen inte tacka ja men om sådana här möjligheter kan dyka upp out of the blue och om man har ett öppet sinne så kommer man aldrig kunna veta vart man hamnar. Det är viktigare att kunna anpassa sig än att planen fungerar vattentätt. Nu kommer jag ju dock inte sluta planera, men hittills har jag lyckat anpassa mig ändå. Jag är så taggad på att se vad som väntar när skolan är över och möjligheterna är helt öppna!Liknande inlägg