Moa Katarina Nilsson

Alltså bönpasta.. wow!

Varför har ingen berättat att bönpasta är så otroligt mycket godare än vanlig pasta? Åt idag bönpasta gjort på sojabönor och det var så gott! Har varit ledig idag och hade ett inbokat besök hos en kostrådgivare. Hon var toppenbra och känner mig så positiv och motiverad att följa ett kostschema nu! Blir spännande tre veckor nu fram tills återbesöket så hoppas verkligen det kommer fungera bra. 


Har även odlat lite basilika och citronmeliss så förhoppningsvis dyker det upp lite fina gröna plantor i rummet snart också. Så mysigt!

Att vara en bimbo kan vara ett vinnande koncept

Igår hade vi personalträff på jobbet. Det är alltid en alternativ brännbollsturnering och de delar ut pris för högst poäng, bästa utklädnad och bästa prestation. Och vi vann det sistnämnda. Det var vi verkligen värda eftersom vi var utklädda till bimbos och senat runt i gräset i klackar haha. Aningen vingligt. Men så himla roligt hade vi. Ett underbart arbetslag som går all in! Jag badade till och med i poolen med kläder och smink och allt. Sedan kom jag på att jag inte har några torra kläder så fick spendera sista delen av kvällen i fuktig baddräkt och en ap-dräkt. Haha! 


Contour on fleek.

Puzzel och premiär

Fick spontant för mig att cykla in till stan och sova över hos Judith igårkväll och så blev det! Vi valde mellan att se på film och att puzzla. Det blev puzzel men vi ångrade det valet 5h senare när vi satt och försökte puzzla ihop himlen i motivet till klockan 01.19... alltså påminn mig att undvika himmelmotiv!

Blev även ett jobbpass idag och vi hade ju premiär med musikalen som gick toppenbra! Alltid kul att vara djur. Dock helt slut och trött nu. Det hjälpte inte alls att det var motvind ska vägen hem så var tvungen att stanna flera gånger för att vila lite. Vanligtvis tar det ca 52 min att cykla hem men idag blev det över en timma. Så nu har jag krupit ner i sängen med en bok och här tänker jag stanna resten av kvällen!