Moa Katarina Nilsson

Brunch
Blev inbjuden på höstlovsbrunch hos en vän idag! Hon bjöd på våfflor med tillbehör :) 
Körde dit helt själv, den 30minuter långa vägen. Hittade hyfsat bra och behövde bara ringa efter lite vägbeskrivning en gång! En av de bästa sakerna med att ha körkort (förutom att veta att man faktiskt har det) är nog att kunna sitta och sjunga högt och ohämmat i bilen medan man kör ;)Kill me softly
Började för ungefär en timma sedan läsa en bok som jag hittade på biblioteket idag. Har väntat på att kunna låna den men har stått i kö hela tiden och så råkade jag hitta den idag! Weej! Varken vill eller kan inte sluta läsa; så antingen kommer jag somna med den eller läsa ut den vi får väl se... Den heter Kill me softly och är skriven av Sarah Cross. Boken kombinerar en härligt tuff tjej som huvudrollskaraktär och väver in handlingar från kända och mindre kända sagor - vilken drömbok :) 
Har snart läst halva boken så det återstår att se vad jag tycker om den senare, men skulle jag betygsätta den nu så skulle jag ge den 5 av 5 stjärnor.
Fint omslag på boken också! Pluspoäng för sånt tycker jag :) 
 
Update:
Toppenbra bok som får 5 stjärnor av mig! Somnade dock inte fick läsa ut den imorse... ;) Lite lamt slut men roliga karaktärer och handlingen var snyggt sammanvävt med sagorna så den får bra betyg ändå.
Moa-vänliga halloweenfilmer!
Yep, jag är livrädd för läskiga saker. Livrädd. Som i ligger under bordet i fosterställning och gråter-rädd. Så därför ser jag inte skräckfilmer eller filmer som är ens lite läskiga. Men halloween är en av mina favorithögtider (den och jul) så jag har lite halloweenfilmer som jag ser istället för skräckfilmer :)
Här är listan:
1. Hocus Pocus (1993) - helt klart den bästa Halloweenfilmen!
2. Familjen Addams (1991) 
3. Scooby Doo (2002) - den första otecknade filmen om när de kommer till monsterön.
4. Ghostbusters (1984) - en klassiker!
5. Hotel Transylvania (2012) - en nyfavorit
6. Coraline (2009) - animerad men otäck
7. Bewitched (2005) - rolig komedi om en häxa som blir kär i en överspelande Will Ferell - charmig trots att jag inte gillar Ferell :p
8. Dracula: Dead and loving it (1995) - en roligare variant av Dracula som är min senaste halloweenfavorit.
9. Casper (1995)
10. Dark shadows (2012)