Moa Katarina Nilsson

Sista tiden nu
Varit en bra vecka nu med fint väder och bra skidåkning. Hade faktiskt en av de bästa skidåkardagarna på länge just idag! På bilden nedan sitter jag på afterski (med obligatoriska glaset prosecco) med min jobbarkompis Johanna.
15 dagar kvar på jobbet idag! Och de ska bli så bra har jag bestämt. Fick så fina kommentaren förra veckan: bland annat den här nedan. Sådant ger alltid så bra energi!

Och imorgon kommer lillebror och mamma! Alfred, min lillebror lade ut en sådan gullig bild på oss häromdagen ❤️


Barbecue och nedräkning
Igår hade vi en riktigt trevlig middag när vi grillade hamburgare och åt. Man får sådan härlig vårkänsla av att kunna grilla tycker jag :)
Och nu är det inte långt kvar. 26 dagar tills jag åker mot Sverige och endast 43 dagar tills jag flyger till Skottland för audition! Och 1 dag tills mina goa kollegor Joar och Sandra kommer till Verbier! Dessutom ska jag om 47 dagar iväg på någon mystisk resa som jag inte får veta något om annat än att jag är borta i 6 dagar... Hmm.Pappas dotter
Min pappa ringde nyss från sitt utlandsuppdrag för Försvarsmakten vilket resulterade i en gråtande dotter. Kalla mig sentimental men när pappa ringer kommer tårarna direkt. Saknar honom så mycket. Och även mamma och lillebror men jag vet ju att de är hemma, det är ju inte pappa. Men snart är alla hemma och jag får träffa allihop!