Moa Katarina Nilsson

Fick en liten ros idag
Vår skådespelarlärare gav oss rosor och choklad i vår klass idag för att tacka oss för vår show. Jättekul att höra hur mycket han tyckte om den och att han verkligen uppskattade vår energi och hur proffsiga vi var. Känns som att vi fick mersmak av att ta steget ut i branschen och nu vill vi bara iväg från träningen och börja träna på egen hand och söka jobb. 
(null)

Kall filmning
När jag var hemma i Sverige i helgen så filmade jag lite footage till min showreel och det var faktiskt soligt och ljuset var på vår sida. Oftast föredrar jag när det är molnigt men just denna dagen blev motljus och annat riktigt fint. Är så nöjd med resultatet och det kommer publiceras på min hemsida när den publiceras.  Blev rätt contemporary så kände mig riktigt hemma i det haha. Men det var superkallt! Så när jag kom hem blev det lite glögg för att värma upp själen igen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Regnig julkänsla
Idag regnade det här i Edinburgh. Men promenerade i regnet till dagens repetitioner - ändå mysigt på något sätt. 
Efter repetitionerna så promenerade jag hem via julmarknaden som precis öppnat i stan. Är som att hela centrum är en nöjespark. Alldeles för mycket folk men ändå lite fint med doften av glögg, julmusik i högtalarna och fina julstjärnor eller annat man kan köpa i stånden.
Ska utforska mer när Gabriella kommer på besök om två veckor !  
(null)

(null)

(null)