Moa Katarina Nilsson

Måndag igen
Sitter i loungen (surprise!) och dricker te och juice medan jag läser en bok. Eftersom tågen inte matchar med när skolan börjar så får jag lite dötid. På tåget idag var det ett litet barn som skrek hela vägen och föräldrarna sa inte ens till, vilket störde mig något enormt då jag försökte sova :/ Idag blir nog en bra dag ändå trots den lite jobbiga starten. Precis innan jag somnade igår fick jag veta att vi får studentmössorna idag! Weeej! :) Och to top that så känner jag mig faktiskt ganska fin idag; balettlektion blev bra, jag känner mig full av lugn energi och det är lagom kallt ute. På tal om kyla så var det faktiskt sjukt varmt i mitt rum inatt vilket det aldrig är så jag blev jätteförvånad. Har nog sovit i minst byxor, långärmad tröja och linne sedan augusti... Snart är det sommar!


Våffeldagen
Firar våffeldagen lite i efterhand! De brukar bli lite halvbra och halvgoda när man gör de lite "nyttigare och bättre" men den här gången blev de supergoda! Åt med hallonsylt och glass till - mums :)


Bättre tider
Jag blir gång på gång förvånad över hur snabbt saker och ting kan vända. Från att kännas jättejobbigt igår känns allting mycket mycket bättre idag! Började redan igår när jag fick "dricks" av min föräldrars vänner bara för att jag var snäll och skjutsade dem också - weej pengar! Åkte idag iväg med föräldrarna till Sundbyholm i Eskilstuna och gick en promenad där. Är så himla fint vid vattnet tycker jag! Fick även inspirationen att planera in en picknickknytis där på lovet med ett par vänner! 


Inte då mycket båtar där än dock men såg två tappra paddlare i kajak. 
Veckan som kommer känns också bra. Den är lugn utan några examinationer och nästa helg är det två fester som jag eventuellt ska gå på, kanske ska träffa en viss person och så är det den första studentskivan för i år för mig på måndagen efter! På onsdag måste jag till tandregleraren (superdåligt att de bara har tiden på skoltid btw :/ ) och då kommer jag få veta ungefär när de kan ta av den! Imorgon, måndag, så ska jag även repa min korr inför vår produktion och på våran moderna dans-lektion ska vi repa ett av mina favoritnummer: "tärningen"! :) Det blir nog en bra vecka! Som en bonus blir det nog våfflor och familjemys ikväll också. Ska försöka övertala familjen att se Sune i Grekland för den var toppenrolig!