Moa Katarina Nilsson

Söndagsfika och märklig barnfilm
Sitter och ser på The Good Dinosaur från Disney. Har sett typ halva filmen och har redan gråtit. Varför ska dessa filmer alltid vara så sorgliga?! Dessutom har jag varit lite förvånad över att huvudkaraktären och hans kompanjon blir höga, biter huvudet av en levande skalbagge och några andra dinosaurier äter upp ett gulligt litet djur levande. Känns som en märklig barnfilm... 
Har varit på Nordic Affär och köpt pärlsocker och påskmust så gjorde chokladbollar. Lite söndagsfika.

Har även paprika, gurka och Fresh Island-dipp! Mums! 
Lyckades imorse slå mig själv i ansiktet med min telefon (fråga inte hur) så spräckte min överläpp. Kul.


Jazz, Leith och guacamole
Idag har varit en bra fredag trots en trött kropp. Vi hade tre övningar i jazzen som vi skulle komma ihåg tills idag. Mina klasskompisar bad att få mina anteckningar från förra lektionen och jag upptäckte att de var lite halvt på svenska. Bästa knepet för att ingen ska stjäla ens anteckningar ju: skriva på ett språk som man är ensam om att förstå. Ser ändå mest ut som gibberish, förstår ni? 
Efter klasserna tog jag bussen ner till en kompis i Leith som jag glömt min hårborste hos och även om Leith är känt som ett lite ruffigt område så tycker jag det är rätt fint.

Och lyckan över att det är helg: yaay! Fick dessutom precis veta att jag oroat mig helt i onödan i tre dygn över en sak så känner mig väldigt lättad nu! Firar fredag med guacamole och rödvin. 


Lite sur
Idag har varit en toppendag fram tills jag åkte hem för min andra powernap. Hade en härlig koreografilektion imorse och sedan försökte vi lära oss bakåthandvolter på akrobatiken vilket ändå gick hyfsat. Sedan blev det kaos. Åkte hem och sov, en timma gick alldeles för fort och sedan fick jag veta att jag måste betala en hutlös summa för våra räkningar för värme som inte ens funkar i mitt rum. Känns sämst. Dessutom hände lite andra saker och lägenheter är så inåt skogen smutsig och stökig eftersom en av personerna jag bor med aldrig diskar eller städar upp efter sig. Han lyckas alltid ha en ursäkt för varför det är så också. Orkar inte. Så ber om ursäkt för detta lilla utbrott och hoppas att eftermiddagen blir mycket bättre nu.