En fotograf, två tillfällen, samma helg

 
Plåtades ju av Lyneth (http://www.lynethphotoshoot.com) för några veckor sedan i Edinburgh och fick tillbaka dem idag. Är så nöjd! Tycker ljuset och atmosfären på bilderna blev så himla fint. Den ena plåtningen var på kvällen och den andra under eftermiddagen så fångade helt olika ljus. Det var även iskallt, låt er inte luras av de varma vackra ljuset haha - men stelfrusna fingrar var det värt för dessa underbara fotografier. Dessutom lyckades Lyneth fånga mig när jag ler med tänderna, vilket jag väldigt sällan gör på bild...
 
Vad tycker ni?
 
 
 

Landat i Sverige

 
För första gången någonsin känner jag mig lite ledsen över att lämna Edinburgh och komma till Sverige. Äntligen känner jag mig hemma i Edinburgh. Men det innebär att jag känner mig riktigt förvirrad - vad ska jag göra nu efter examen? Ska jag stanna? Ska jag flytta till något helt nytt ställe? För nu vill jag inte längre tillbaka till Sverige...
 
Men men, det löser sig. 
Mina första dagar här i Svea Rike har varit rätt hektiska, har pluggat, klippt mig, träffat min kostrådgivare, varit hos tandläkaren och julhandlat. Så det är först idag som jag känner att jag kan börja andas. Lyckades även fynda denna fina servis på Myrorna. Visst är den gullig?
Hos frisören på Fakelook som faktiskt är en riktigt trevlig salong. Tyvärr träffade jag inte lilla mopsen som också håller hus här, men kanske nästa gång. Känns riktigt skönt att färscha upp topparna dock och fick väldigt gott kaffe.
Fyndade även DEN HÄR på Myrorna. Är så lycklig. Har letat efter en retro skidoverall så länge och äntligen sprang jag på en som passade perfekt för 300kr. Alperna - here I come. Har ju inte skrivit det men har fått jobb i Österrike så åker dit fem dagar efter nyår för lite jobb i Kirchberg. Ska bli så härligt med bergstoppar, snö, liftar, skidåkning och prosecco. Och jobb såklart. 
 
Idag blir det julbak, och prokrastination - vet ju att jag egentligen ska skriva labbrapporter för Naturkunskapskursen men det kan vänta liiiite till... 

Showdagen

I måndags hade vi vår stora julföreställning. Det gick rätt bra men väldigt skönt att det är över!
 
 
 
Efter blev det lite utgång men åkte hem rätt tidigt för jag hade bestämt mig för att gymma dagen efter och hade en plåtning på kvällen också. 
Men lite svensk cider och dans på pdt blev det allt.
Blev även en liten bild med min klasskompis James.
 
Dagen efter mådde jag inte lika bra som jag hade önskat men släpade iväg mig själv till gymmet, fortfarande med glitter på ansiktet och supertrött. Men det gick hyfsat och återvände sedan till min säng igen för lite myslunch och för att fixa mig inför kvällens plåtning. Tyckte stilen blev lite rysk haha. 
 
Efter plåtning blev det även lite datenight på tgis och provning av whisky. Supertrevligt avslut i Skottland innan det blev dags för ett Sverigebesök. 
 
 

Liknande inlägg