Nu har jag fått mitt kostschema och försöker följa det så strikt jag kan för att se hur goda resultat man kan nå. Tycker det är riktigt kul att få prova lite nya recept och redan hittat nya favoriter, exempelvis bönpastan. Till frukost, lunch och middag kan man välja recept och plocka ihop lite olika saker utifrån en lista så man kan få stor variation ändå. Här är ett recept på en glutenfri frukost som är riktigt smarrig!
Recept:
en dl havregryn
en dl mjölk
två ägg
en halv banan
lite kanel
en dl Onaka filmjölk
Mixa havregrynen till ett mjöl och blanda ihop mjolken, äggen och havregrynsmjölet. Stek till pannkakor. Blir 2-3 st beroende på storlek.
Mosa bananen med filmjölken och rör ihop med kanelen.
Servera pannkakorna med bananfluffet. Ät och bli mätt! Gärna med en kopp te till.
Man kan även äta ute, men då får man se till att äta något lite bättre alternativ. Här blev det en lchf-tallrik från Mocca Deli i Eskilstuna. Helt fantastiskt gott! Halloumin var alldeles perfekt.
0