Moa Katarina Nilsson

När man bjuder på trerätters

Igår, fredag kväll, bestämde jag mig för att bjuda föräldrarna på middag. Lagade något av de bästa jag vet så menyn såg ut såhär:
Förrätt: avocadohalvor med créme fraiche och röd rom (dekorerat med små pärltomater och olivolja)
Huvudrätt: Fläskfilé och kalventrecote med potatis & morötter i ugn (kryddat med vitlök, salt och peppar) + tomat och mozzarella
Efterrätt: Mörk chokladmousse med kaffe och punsch (toppat med hallon)

Väldigt nöjd med förrätt och huvudrätt men tyckte själv inte efterrätten blev så perfekt. Fast föräldrarna älskade den så kanske är mig det är fel på... Drack prosecco som fördrink och hann även med ett dopp i poolen, 28 grader varmt (!), och det blev rödvin till maten.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress