Söndag igen!

Bild från inatt. Hade ju middagsgäster så det var väldigt trevligt men blev så himla trött att jag la mig på golvet också. Älskar att vila på golvet för jag är lite knasig på det sättet. Ser lite ledsen ut, men är bara trött och i matkoma, fast egentligen väldigt glad - och varm för jag hade massor med kläder på mig :)
Fick presenter från våra middagsgäster teet med! (var egentligen mamma som fick men jag älskar ju te så får smaka eftersom jag är så snäll...) Gillar egentligen inte te med blåbär i men detta var faktiskt riktigt gott eftersom det inte smakade bara blåbär :)
Lyckades även övertala pappa att köpa med sig semlor hem när han kom hem ifrån dalarna! Tjoohoo - semlor!! Och kaffe - gott!

Mamma har även varit och flyttat min mormor så fick lite saker som hon inte kan behålla, så har ÄNTLIGEN fått en dalahäst! Är ju född i Dalarna och pappas sida av släkten är därifrån så har alltid velat ha en. Perfekt liten storlek och klassiskt röd - känner mig nu en riktig dalkulla! Fick även fina långa balhandskar i riktigt skinn - lite smutsiga men det går att åtgärda. Ibland är det tur att man har små händer :)


Kommentera här: