PlanerArn

Idag har jag suttit hemma och mest planerat. Framtiden, olika outfits och hur resterande vecka ser ut. Skrev klart mitt CV och tog med mig dem till stan och delade ut till olika affärer. Snälla kan inte någon anställa mig?! 
Har ett par olika evenemang att se fram emot i vår faktiskt , allra minst studenten! Jag tycker det är viktigt att ha saker att kunna se fram emot för då blir vardagen lite roligare. Har en app på mobilen där jag skriver in roliga saker som kommer hända och så räknar den ner dagarna tills dess. Den första roliga saken som händer härnäst är en fest som jag ska på imorgon. Den har jag verkligen verkligen sett fram emot! Temat är vitt så har funderat en massa på vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha håret och smink osv. Jag är ett riktigt kontrollfreak så älskar att planera och fixa. Såhär funderade jag möjligtvis att kanske ha håret - fint eller inte?
Har även funderat på sminket, vill nog ha det ganska naturligt men kom på en lite piffig idé som jag kanske kör på. Men är inte riktigt säker än...
Och sist men inte minst!! Jag har kommit på hur man gör den godaste guacamolen NÅGONSIN! Men tänker hålla den hemligheten för mig själv, tihi! Ni får bjuda in mig på taco-kväll så tar jag med mig en skål ;)Kommentera här: